گوردن رمزی ثروتمند ترین سرآشپز دنیا
بلاگ

ثروتمندترین آشپز دنیا گوردون رمزی | سر آشپزان آسیا

گوردون رومزی ( Gordon Ramsay ) متولد ۱۹۶۶ و اهل بریتانیا، یکی از معروفترین سرآشپزهای چند دهه اخیر دنیا و صاحب حدود ۵۰ رستوران مطرح دنیاست. رستوران های گردون رمزی در تمام دنیا از جمله کشور بریتانیا، کشورهای مختلف اروپایی، امریکای شمالی و حتی کشورهای آسیایی مثل امارات، ژاپن، قطر و یا استرالیا هم وجود دارند.به رستوران‌های او مجموعاً ۱۶ستاره میچلین اهدا شده که اکنون دارای ۷ عدد از آنهاست. رستوران اصلی او رستوران گوردون رمزی در چلسی لندن از سال ۲۰۰۱ تا کنون ۳ ستاره میچلین دریافت کرده است.

آموزش سوسیس و کالباس - ثروتمندترین آشپز دنیا گوردون رمزی | سر آشپزان آسیا

شهرت رمزی در اجرای برنامه‌های تلویزیونی در مورد رقابتهای آشپزی و مواد غذایی، مانند مجموعه سریالهای انگلیسی آشپزخانه جهنمی، کلمه F و کابوس‌های آشپزخانه‌ای رمزی به همراه نسخه‌های آمریکایی آشپزخانه جهنمی، کابوسهای آشپزخانه‌ای رمزی، استاد آشپز، استاد آشپز نوجوان و هتل جهنم می‌باشد. در سال ۲۰۱۵ فوربس نام او را به دلیل دریافت درآمد ۶۰ میلیون دلاری در یکسال اخیر در لیست پر درآمدترین افراد مشهور جهان در رتبه ۲۱ قرار داد.

 

زندگی گوردون رمزی


رمزی دوران کودکی بسیار سختی را سپری کرده است، او که پدری بسار خشن و تند خو داشت، در سن ۱۶ سالگی خانه را به همراه خواهرش برای داشتن زندگی بهتر ترک کرد. رمزی همانند بسیاری از هم سالانش در سن ۱۰ سالگی به سمت فوتبال کشیده شد و در این زمینه بسیار پیشرفت کرد تا جایی که در سن ۱۲ سالگی در مسابقات محلی تیم خود حضور داشت. او بعد ها مدعی شد که در تیم اصلی گلاسکورنجرز و در چند بازی تدارکاتی حضور داشته است، اما دوران فوتبالی بودن او زمان زیادی به طول نینجامید و به دلیل مصدومیت شدید در ناحیه زانو فوتبال را برای همیشه کنار گذاشت.

https://bestasianchefs.com/cooking-course/

گوردون رمزي در سن ۱۹ سالگی در يک تصميم ناگهاني كه خودش از آن به‌عنوان يک اتفاق ياد مي‌کند، براي آموختن مديريت هتلداري در يک کالج محلي ثبت نام کرد و پس از پايان دوره آموزشي، ۲ سال سخت را در رستوران «‌هارويز» گذراند، سپس به فرانسه رفت و چند سالي را در هتل‌ها و رستوران‌هاي لوکس درجه يک پاريس و منطقه توريستي آلپ زير نظر سرآشپزهاي مشهوري مثل آلبرت روكس و گاي ساووي کار کرد و در سال ۱۹۹۳ با عنوان سرآشپزی به بریتانیا بازگشت.

 

اندکی بعد با شخصی به نام مارکو وایت آشنا شد، فردی که پیشنهاد سرآشپزی را به همراه ۱۰ درصد از سود رستوران را به او پیشنهاد کرد. نام اولین رستوران او «بادمجان» بود که اولین ستاره میشیلین را برای او به ارمغان آورد و در مدت بسيار کمي رستوران‌هاي او در سراسر اروپا، آمريکا، استراليا، کانادا، ژاپن و خاورميانه آغاز به کار کردند.

 

CHEFS Gordon Ramsay - ثروتمندترین آشپز دنیا گوردون رمزی | سر آشپزان آسیا

رستوران سه ستاره گوردون رمزی در کلاریچ لندن جزو ۱۰ رستوران برتر جهان است. اگر کسی بتواند یکی از سیزده میز این رستوران را برای خود و خانواده اش رزرو کند، حتماً شخص خوش شانسی است؛ زیرا این رستوران همیشه پر از مشتری است و افراد زیادی پشت در و در خیابان، منتظر خالی شدن میز هستند. در حقیقت این رستوران همیشه سه برابر ظرفیت واقعی خود میز رزرو می کند. بره آغشته به آرد ذرت و خوراک کبوتر از پرطرفدارترین غذاهای منوی این رستوران هستند. گرانترین غذای این رستوران خرچنگ دراز و راویولی و توت فرنگی همراه با سوپ گل است.

 

https://bestasianchefs.com/fast-food-launch/

 

اما شهرت گوردن رمزی نه فقط به خاطر رستوران هایش، بلکه به دلیل برنامه های موفق تلویزیونی او است. اولين حضور رمزي در برنامه‌هاي تلويزيوني در سال ۱۹۹۸ و در برنامه «نقطه جوش» بود. شخصيت آتشين مزاج، بداخلاق و هميشه عصباني او، باعث تمايزش با بقيه شخصيت‌هاي تلويزيوني هم رده او است. رمزي در برنامه‌هاي متعدد و پرطرفداري مانند «آشپزخانه جهنمي» و «کابوس‌هاي آشپزخانه رمزي» با فرياد کشيدن بر سر شرکت‌کنندگان که گاه از چهره‌هاي معروف هنري و ورزشي بوده‌اند، پرتاب ظروف به سمت آنها و اخراجشان در حضور دوربين باعث شد تا بينندگان عادي تصويري متفاوت و نزديک‌تر به واقعيت را از فعاليت در يک آشپزخانه صنعتي ببينند. تندخويي رمزي فقط به برنامه‌هاي تلويزيوني ختم نمي‌شود، او يک‌بار آدريان گيل، از منتقدان معروف غذايي را به‌دليل آنچه «توهين به غذا» مي‌دانست، از رستورانش بيرون کرد. با اين حال جالب است بدانيد رمزي سرآشپز از سال ۹۸ که اولين رستورانش را تأسيس کرد تا به حال بيش از ۸۵ درصد نيروهاي مشغول به کارش را حفظ کرده است.
این سرآشپز بلندقد اسکاتلندی با وجود اخلاق تند و آتشین مزاجش در مجامع عمومی بسیار خجالتی است، او با همسر و ۴ فرزندش در انگلستان سکونت دارد و از طریق شرکتش «رمزی هلدینگ» که سهم او در آن حدود ۸۰ میلیون پوند است در زمینه رستوران داری، مشاوره و مطبوعات فعالیت دارد. او همچنین در امور خیریه مرتبط با کودکان بی سرپرست، ایدز و دیگر فعالیت های انسان دوستانه بسیار فعال است.
رمزي از سال ۱۹۹۶ تاکنون ۲۱ کتاب در زمينه آشپزي منتشر کرده و در بيش از ۲۰ برنامه و مسابقه تلويزيوني حضور داشته و به خاطر آنها به جوايز متعدد و با ارزشي مانند جايزه هنري بفتا دست پيدا کرده است. علاوه بر اين، رستوران‌هاي او به مدت ۸ سال از سوي مردم به‌عنوان بهترين رستوران انتخاب شده اند. نام «گوردون رمزي» در تالار مشاهير آشپزي نیز ثبت شده است.

رازهای موفقیت ثروتمند ترین آشپز جهان گوردن رمزی


گوردون رمزی با دارایی بیش از ۳۸ میلیون دلار، لقب ثروتمند ترین آشپز جهان به انتخاب نشریه فوربس را داراست. رمزی ۴۵ ساله، سرآشپز سه ستاره اسکاتلندی تبار است که اکنون رستورانهایی در چهار گوشه جهان را اداره مي‌كند. وی مولف بیش از ۲۰ جلد کتاب بوده و چهره ای سرشناس در برنامه های تلویزیونی آشپزی است.

برنامه تلویزیونی کابوسهای آشپزخانه یکی از شناخته شده ترین آثار، با حضور این سرآشپز همه فن حریف است. او در این برنامه رستورانهای ورشکسته را به کسب و کارهای نمونه و موفق تبدیل میکند. گوردون رمزی در دنیای رقابتی، رنگارنگ و پرزرق و برق آشپزی، چهره ای بی رقیب و نامدار است. آشپزی که بیشتر از آنکه به خاطر رستورانهای متعدد و افتخارهای بسیارش در صنعت آشپزی معروف باشد، به دلیل رویکرد کاری منحصربه فرد خود شناخته شده است.

 

GordonRamsay3 - ثروتمندترین آشپز دنیا گوردون رمزی | سر آشپزان آسیا

سرآشپزی که لقب افسونگر آشپزخانه را به یدک میکشد، سرآشپزی ماهر که در نوجوانی به سراغ فوتبال رفت و در آن به سرعت پیشرفت کرد و در تیم جوانان گلاسکو رنجرز پذیرفته شد. اما در نهایت با مصدومیت شدید، دوران فوتبالی خود را آغاز نکرده به پایان رساند و کفشها را آویخت. او ۱۹ ساله بود که از سر یک اتفاق و با گذراندن دوره های آموزشی آشپزی پا به دنیایی متفاوت گذاشت.

 

مواد لازم براي موفقيت


 

 

۱٫ باتری‌های روانی خود را از نو شارژ کنید.


گوردون رمزی متخصص احیای رستورانهای ورشکسته و کسب‌وکارهای بحران زده است. بنابراین گوردون در گام اول و با بهره گیری از اصول روانشناسی نگرش و روانشناسی مثبت نگر، تلاش میکند تا اشتیاق و شور روانی صاحبان رستوران را احیا کند.

۲٫ یک گوشه طلایی بازار را از آن خود کنید.


گام اول در حل مشکلات رستورانها و يا اساسا كسب و كارهاى بحران دیده، شناسایی و تعیین بازار هدف است. البته بازار هدف باید خاص و متمایز باشد.
به این سوال پاسخ دهید:
“در بازار، شما را با چه ویژگی ای میشناسند؟ آیا جایگاهتان برای مشتریانتان مشخص است؟”

۳٫ علفهای هرز را پاکسازی کنید


نوبت به تنظیم منو و فهرست غذایی و به عبارتی محصولات یک کسب و کار میرسد. این فهرست باید علاوه بر گیرایی، با مفهوم و بازار هدف رستوران، فضای آن، انتظارات مشتریان و ظرفیت پخت و پز هماهنگ باشد و به رشد رونق کسب کارمان بیانجامد.
او به عنوان نمونه رستوران هندی را مثال میزند که بیش از ١٥٠ نوع غذا عرضه میکند، درصورتى كه طبق نظر او این منو باید به حداکثر ١٢ غذا محدود شود. محدود بودن منو نه تنها انتخاب مشتری را تسریع کرده و آن را سهل میكند، بلکه تأمین مایحتاج و آماده سازی غذا را سرعت میبخشد و نتیجه آن کاهش هزینه ها، افزایش کیفیت و سرعت خدمت رسانی است که معنای آن سودآوری بالاتر است.

۴٫ ارتباط موثر برقرار کنید


روابط با مشتری یک دارایی بلندمدت است. بنابراین یکی از بهترین رویکردها برای مقابله با بحران این است که عملکرد بازاریابی را در راستای روابط با مشتری تغییر دهیم.

۵٫ یک تجربه خلق کنید


مهمترین شخص در کسب و کار شما، مشتریانتان هستند. از این رو باید تجربه ای به یاد ماندنی برای آنها بیافرینید. آلوین تافلر در کتاب خود به نام شوک آینده از ظهور صنعتی به نام صنعت تجربه سخن میگوید که در آن مردم تمایل دارند تا درصد زیادی از حقوق خود را صرف کسب تجربه های جالب و جدید کنند.

 

 

https://bestasianchefs.com/best-fast-food-brand-in-iran/

 

https://bestasianchefs.com/anthony-bardin-the-famous-chef/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

blank