رشد بازار فست فود تا سال ۲۰۳۴

حجم بازار فست فود به دلیل افزایش تقاضا برای تنقلات بیرونبر و غذاهای آماده، به طور مداوم در حال افزایش و رشد است. سبک زندگی پرمشغله در قران ۲۱ و افزایش جهانی افراد شاغل مخصوصا خانمها، بر روی افزایش مصرف غذاهای فست فودی تأثیر گذاشته است.
در نظر بگیرید که در گذشته اغلب زنان خانهدار بودند و بخش قابل توجهی از زمان خود را برای آمادهسازی غذا صرف میکردند اما در قرن ۲۱ اکثر زنان در جامعه دارای شغل هستند یا حتی اگر در بیرون از منزل شاغل نباشد، تمایلی به تهیه غذا به سبک گذشته ندارند.
این امر تقریباً مطمئناً به گسترش صنعت فستفود در سطح جهانی کمک خواهد کرد. هزینههای مصرفکنندگان برای غذایی که در خارج از خانه مصرف میشود، در چند سال گذشته افزایش یافته است. افزایش نرخ اشتغال در سراسر جهان نیز به این امر میافزاید. بنابراین، اکنون مصرف غذاهای بیرونبر آسانتر شده است.
اندازه بازار فست فود تا سال ۲۰۳۴ به ۱۰۷۷.۳۷ میلیار دلار خواهد رسید.
اندازه بازار جهانی فست فود در سال ۲۰۲۳، ۷۲۵.۹۰ میلیارد دلار بود که در سال ۲۰۲۴ به ۷۵۲.۷۶ میلیارد دلار رسید و انتظار میرود تا سال ۲۰۳۴ به حدود ۱۰۷۷.۳۷ میلیارد دلار برسد و با نرخ رشد مرکب سالانه ۳.۷ درصد از سال ۲۰۲۴ تا ۲۰۳۴ گسترش یابد. اندازه بازار فست فود آمریکای شمالی در سال ۲۰۲۳ به ۱۹۶ میلیارد دلار رسید.
آمریکای شمالی با ۲۸ درصد سهم بازار در سال ۲۰۲۳، بر بازار فست فود تسلط داشت. مناطق آسیاو اقیانوسیه سریع ترین رشد را در بازار فست فود داشته اند.
براساس محصول، خش برگرها / ساندویچ بیش از ۴۳ درصد از سهم درآمد را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص د اده است.
بر اساس مصرف کننده نهایی، بخش رستورانهای فست فود سهم عمده ای از درآمد ۴۵ درصدی ا درسال ۲۰۲۳ به خود اختصاص داده است.
مقالات مرتبط :: شغل فستفود: راهی پرسود برای آیندهای درخشان
اندازه و رشد بازار فست فود ایالات متحده از 2024 تا 2034
ارزش بازار فست فود ایالات متحده در سال ۲۰۲۴، ۱۴۲.۵۵ میلیارد دلار آمریکا تخمین زده شده بود و پیشبینی میشود که تا سال ۲۰۳۴ با نرخ رشد مرکب سالانه ۳.۸۵ درصد از سال ۲۰۲۴ تا ۲۰۳۴ به ۲۱۵.۹۹ میلیارد دلار آمریکا برسد.
آمریکای شمالی در سال ۲۰۲۱ با سهم درآمد ۲۸٪، بر بازار فست فود تسلط داشت. رشد بازار فست فود آمریکای شمالی به افزایش هزینههای مصرفکنندگان برای فست فود نسبت داده میشود. علاوه بر این، تغییر در ذائقه و ترجیح مصرفکنندگان، تقاضا برای فست فود را در بازار منطقهای افزایش میدهد. معرفی طعمهای جدید نیز باعث رشد و گسترش بازار فست فود در منطقه آمریکای شمالی میشود.
انتظار میرود آسیا و اقیانوسیه در دوره پیشبینی با سریعترین نرخ توسعه یابد. هند، چین و ژاپن بر بازار فست فود در منطقه اروپا تسلط دارند. عوامل این امر عبارتند از رشد جمعیت، افزایش درآمد قابل تصرف و تغییر ترجیحات مصرفکننده. علاوه بر این، فست فود تولید شده با مواد اولیه طبیعی، رشد و توسعه بازار فست فود آسیا و اقیانوسیه را تقویت میکند.
عوامل افزایش رستوران فست فودها در سطح جهان
شاید فکر کنید که سفارش غذا به صورت آنلاین به تازگی در ایران شکل گرفته در صورتی که باید بگوییم به تازگی در دنیا شکل گرفته. پذیرش خدمات تحویل غذا به صورت آنلاین تاثیر مثبتی بر افزایش راه اندازی فست فود ها داشته است.
اغلب مشتریان ترجیح میدهند سفارشات خود را به صورت آنلاین ثبت کنند
تا بتوانند به راحتی در خانه یا هر مکان دیگری ازآن لذت ببرند.
برندهای فست فود مانند مک دونالد، کی اف سی، برگرکینگ و… در چندین کشور محبوبیت پیدا کرده انند و این هم یکی دیگر از عوامل رشد بازار فست فود استاین برندها هر سال به دنبال افتتاح مکانهای جدید فست فود در سراسر دنیا هستند تا به مشتریان جدیدی که اشتیاق امتحان کردن فست فودهای تهیه شده به سبک غربی را دارند، دسترسی پیدا کنند.
« برای مشاوره رایگان و اطلاعات بیشتر با یکی از شمارههای زیر تماس بگیرید »
عدم امکان حضور برندهای آمریکایی فست فود در ایران، فرصتی برای رشد برندهای فست فود ایرانی و همچنین تاسیس فست فود شخصی است.
بخش برگرها/ساندویچ سهم درآمدی حدود ۴۳٪ را در سال ۲۰۲۱ به خود اختصاص داده است. تقاضا برای برگرها/ساندویچ در بازار جهانی با سرعت زیادی در حال افزایش است. طبق گزارش وزارت کشاورزی ایالات متحده، مصرفکنندگان سالانه حدود ۵۰ میلیارد برگر مصرف میکنند. تقاضا برای غذاهای آماده، تقاضا برای برگرها/ساندویچ را افزایش میدهد. علاوه بر این، روند رو به رشد محصولات غذایی آماده نیز باعث گسترش این بخش میشود.
چشم انداز رقابتی در بازار فست فود
بازیگران کلیدی در بازار رستورانهای فست فود دایما در حال تغییر منوهای خود هستند. این شامل ارایه وعدههای غذایی گیاهی، گزینههای تحت تاثیر منطقه و موارددیگر می شود. آنها با گسترش بهبود منوی خود، مشتریان بیشتری را جذب میکنند. چندین رستوران فست فود، وعده های غذایی با ارزش، تخفیف های بستهای، تبلیغات موقت و موارد دیگر را برای جذب مصرف کنندگان با بودجه محدود و افزایش حجم فروش خود ارایه میدهند.
منابع :
precedenceresearch
دیدگاهتان را بنویسید